Woningbouw     Woningstichting Portaal


talis.jpg (1386 bytes) 2poolani.gif (21140 bytes)    portaal.jpg (1497 bytes)


Talis Woondiensten ( de fusie tussen Woningvereniging Kolping uit Nijmegen en Woningstichting Mgr.Dr. AriŽns uit Wijchen ), Tweepool Projectontwikkeling en Woonstichting Portaal realiseren in het middengebied van fase 1 van Woonpark Oosterhout betaalbare koopwoningen en huurwoningen.

Talis bouwt ten zuiden van de busbaan 38 eengezinswoningen en 53 patiowoningen. Tweepool bouwt ten noorden van de busbaan 54 woningen waarvan 20 zogenaamde quadrantwoningen ( vier hoekwoningen in een vierkant blok ). Zie tevens Woningstichting Portaal

bron: "Spronglevend", Gemeente Nijmegen, 1998

 

 

In Woonpark Oosterhout - Oost bouwt Talis op 3 locaties een totaal van ruim 200 betaalbare koop- en huurwoningen. Elke locatie heeft zijn eigen karakteristieke architectuur, die zich kenmerkt door afwisseling, speelsheid en hier en daar een hoektoren.

 


" Talis bouwt mee aan De Waalsprong. In 1999 zullen wij er een woonpark realiseren met woningen die geheel op de begane grond liggen. De slaap- of werkkamers liggen aan een rustige patio. De woonkamer met terras grenst aan het groene middengebied van het park, de wadi. De indeling is gemakkelijk te wijzigen. Aan individuele wensen kan dus eenvoudig worden voldaan. De patiobungalows zijn bedoeld voor jong en oud en voor huurders en kopers. Voor meer informatie belt u 024 - 352 39 11."

bron: www.talis.nl, 2000