Wijknieuws

Sport Fair Gala Sportverkiezingen, 26-01-2003 !!!

Op 26 januari 2003 vinden de sportverkiezingen weer plaats in het oude dorp Oosterhout ( in het Dorpshuis ). Rondom de verkiezingen is een heel progamma van activiteiten georganiseerd. Een sportverkiezing kan natuurlijk niet worden gehouden zonder genomineerden. Vanuit Woonpark Oosterhout zijn de volgende kandidaten genomineerd:

Kandidaat Sportvrouw van het jaar:

Jaco Tebroke ( 6-6-1958 ), uit de Bellefleustraat Jaco is hardloopster, lid van Ciko '66 Arnhem en heeft de nominatie verdiend door prestaties in Dodewaard, de halve marathon op Terschelling, de Bosloop Aalten en de Strandloop in Egmond aan Zee.

Kandidaat Sporttalent meisjes

1) Marriėt van Workum ( 5-9-1986 ), uit de Colmarstraat. Marriėt is genomineerd door Tennisvereniging De Hoge Wick omdat ze de titel jeugd dubbel heeft behaald. Ze is zeer goed bezig met haar sport

2) Marloes Willemsen ( 15-4-1968 ). Marloes is genomineerd omdat ze clubkampioen dubbel werd in 2002. Ze is een voorbeeld hoe naast de studie er ook tijd is voorv sport. Veel van haar leeftijdgenoten stoppen met sport en pakken het later weer op. Marloes Willemsen is genomineerd door Tennisvereniging De Hoge Wick.

Kandidaat Sporttalent Jongens

Miel Veugelers ( 17-10-1983 ) uit de Jonagoldstraat. Een talentvolle ijshockey-speler bij de Nijmeegse Tigers. Miel speelt in een team dat veel gaat beloven en hij maakt een gedreven indruk. Hij traint 2x per week keihard.

Kandidaat Jeugdsportteam

"Barbie Girls I". Deze showdansgroep heeft veel jeugdige leden uit Woonpark Oosterhout. Ze zijn bijzonder enthousiast en treden ook op 26 januari weer op tijdens het Sport Fair Gala. Ze oefenen vele uren om perfect een showdans op te voeren.

U KUNT UW STEM UITBRENGEN OP EEN VAN DEZE KANDIDATEN. U ontvangt van de organisatie Sport Fair Gala binnenkort een stembiljet bij u in de bus.

 

Progamma Sport Fair Gala Sportverkiezingen, 26 januari 2003