Wijknieuws

Nieuwe fietsenmaker in dorp-Oosterhout: "MerkFiets.nl" (2)

Merkfiets.nl vanaf medio februari in Oosterhout.

Merkfiets.nl de naam spreekt voor zich: een tweewielerspeciaalzaak die zich kenbaar maakt via de gelijknamige internetsite www.merkfiets.nl. Verder staat merkfiets.nl voor merkfietsen van Nederlands fabrikaat en staat merkfiets.nl voor merkbare kwaliteit in service en reparaties. Een goed advies vóór de verkoop en goede service als er daarna een probleem mocht ontstaan.

Merkfiets.nl is gevestigd in een sfeervol pandje in het centrum van oud Oosterhout.

 

Bij Merkfiets.nl kunt u terecht voor de nieuwste collectie fietsen van Nederlands fabrikaat. Voor iedere leeftijd een fiets van merkbare kwaliteit is ons motto.

Voor de schoolgaande kinderen zijn er fietsen in flitsende kleuren en bijpassende accessoires. Voor de allerkleinsten leuke “thema” fietsjes als bijvoorbeeld de brandweerman of een piraten fiets en leuke gekleurde fietsjes met manden of tasjes.

In het assortiment zijn wij erg enthousiast over de nieuwe generatie elektrisch ondersteunde fietsen; het paradepaardje van Gazelle: de Easy Glider. Met de elektronische trapbekrachtiging van de Gazelle Easy Glider, ervaar je de direct voelbare trapbekrachtiging en is er niets meer dat je tegenhoudt om vaker de fiets te pakken. Bij ons zijn proefritten mogelijk.

Wij zijn ruim gesorteerd in trendy accessoires. Denk ook eens aan een leuk en zeer functioneel cadeau zowel voor kinderen en volwassenen..

Wij hebben een ruime werkplaats die volledig is uitgerust voor alle soorten reparaties aan fietsen en bromfietsen. Het is mogelijk op afspraak uw fiets te halen en na reparatie terug te brengen als gratis service.

Wij zijn dagelijks geopend met ruime openingstijden maandag tot en met donderdag tot 19 uur en vrijdags koopavond tot 20 uur. Op zaterdag zijn wij geopend tot 17 uur.

Let op de flyer die u in de komende weken in de brievenbus zult ontvangen! Actuele acties kunt u op onze internetsite vinden.

 

U vindt Merkfiets.nl in oud Oosterhout op de overgang van de Stationsstraat naar de Dorpsstraat (ongeveer 800 meter vanaf de rotonde bij het tankstation). Deze driesprong heet het Vredesplein. Aan de linkerkant vindt u dan merkfiets.nl

Vanuit de nieuwbouwwijk is dit makkelijk per fiets te bereiken via het fietspad vanaf de Groenestraat. Dit fietspad loopt parallel aan camping Tergouw. Aan het einde van dit fietspad rijdt u rechtdoor en komt u op de Dorpsstraat. Op de Dorpsstraat gaat u rechtsaf en na ongeveer 200 meter vindt u Merfiets.nl

Telefoon: 0613340051

 (bron: MerkFiets.nl, mail 20-02-2006 )