Wijknieuws

Winterkinderkleding- en speelgoedbeurs in Oosterhout (Nijm.), zat 8 okt

OOSTERHOUT- Op zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur wordt in Voorzieningenhart De Klif aan de Pijlpuntstraat in Oosterhout/Nijmegen een winterkinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden.

Op de beurs wordt winterkinderkleding van maat 74 t/m maat 176 verkocht (geen ondergoed, sokken, pyama's en maillots). Daarnaast kunt u er terecht voor regenkleding en laarsjes, sportkleding en -schoeisel, waterschoentjes, positiekleding, verkleedkleren en speelgoed (geen knuffels). Ook worden er kinderfietsen, fietsstoeltjes, autostoeltjes, kinderwagens, tweelingwagens en buggies aangeboden. De in te brengen kleding moet heel, schoon en niet gedateerd zijn. Speelgoed en overige artikelen dienen compleet te zijn en te functioneren. Er wordt niet aan
de hand van foto’s verkocht. De organisatie behoudt zich het recht voor spullen waarvan zij vinden dat deze niet verkoopbaar zijn, niet in de verkoop te doen.

Inbreng
Via één van de contactpersonen kunt u telefonisch een inbrengnummer aanvragen. U krijgt maximaal 2 inbrenghummers per persoon (20 artikelen per inbrengnummer, bijvoorbeeld 15A, 15B tot en met 15T en 16A, 16B tot en met 16T) zodat u maximaal 40 artikelen kunt verkopen. U maakt een inbrenglijst waarop u het volgende vermeldt: naam, inbrengnummer, de betreffende letter, omschrijving van het artikel, de maat, de vraagprijs en of u de artikelen wel of niet terug wilt hebben na de verkoop). U dient de artikelen zelf te voorzien van een sticker (graag schilderstape) met daarop het inbrenghummer, de letter, maat en omschrijving en vraagprijs).

Inbrengen van de artikelen kan vrijdagavond 7 oktober van 19.00 tot 20.30 uur in De Klif . Alles graag verpakt in een stevige doos / boodschappenkrat (geen tas) met daarop uw naam en inbrenghummer duidelijk vermeld. Deze dozen krijgt u na afloop van de beurs weer terug. Het afhalen van het geld en de niet-verkochte artikelen is op zaterdag-middag tussen 15.00 en 15.30.
De inbrenger ontvangt 10% minder dan de vraagprijs en betaalt per inbrengnummer €0,50 organisatiekosten.

Niet verkochte artikelen worden nadien opgehaald door Kringloop Nijmegen.

Verkoop
De verkoop is zaterdag 8 oktober van
10.00 tot 12.00 uur in De Klif. Als men
iets koopt, betaalt men 10% meer dan de vraagprijs. Er mogen geen tassen mee
naar binnen genomen worden.

De opbrengst van deze beurs wordt geschonken aan de kinderafdeling van het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

Inbrengnummer / informatie
Voor een inbrengnummer en/of meer informatie kan men contact opnemen met Mariska Cornelissen (024 - 3771436), Judith Maters (024-3608342) of Mathilde van Wijk (024-3234561)

(bron: mail M. van Wijk, 11-09-2005, via redactie BEN er weer)