Wijknieuws

Wifi aanbieders hebben ruzie; gebruikers in onzekerheid !!

Vorige week ontvingen wij als WiFi gebruikers een brief van WiFi 4 All dat de hosting van WiFi en het beheer van het netwerk over zal gaan van IT's Logic naar WiFi 4 All te Elst. Aan ons als gebruiker werd gevraagd om een brief op te sturen met onze naam en handtekening zodat het contract kan worden omgezet.

Maandagavond 15-12-2003 rond 18.30 worden we opgebeld door IT's Logic met het dringende verzoek om vooral de brief NIET op te sturen omdat er een juridisch conflict zou zijn met WiFi 4 All.

Op dinsdag 16-12-2003 kregen we als WiFi consumenten een e-mail van WiFi 4 All dat we vooral WEL de brief moeten opsturen omdat IT's Logic een onjuiste voorstelling van zaken heeft gegeven en dat we eigenlijk al indirect een contract hebben met WiFi 4 All ( via IT's Logic )

Het is onbegrijpelijk dat twee bedrijven een conflict uitvechten via hun klanten !!

Ik heb beide partijen dan ook dringend verzocht het conflict intern op te lossen zonder ons als consument daarmee te belasten.

Bart van den Berg

-------------------------------------------

Beste mensen van IT's Logic,

Onderstaand bericht heb ik verstuurd aan Wifi 4 all naar aanleiding van een mailing van WiFi 4 all die vandaag binnenkwam. Het komt er neer dat WiFi 4 All ons als consument dringend verzoekt om de machtigingsbrief wel op te sturen terwijl uw mensen mij maandagavond hebben gebld om dat vooral NIET te doen. Ik verwacht een professionele oplossing zonder overlast en beslommering voor ons als consument.

mvg., B.J.M. van den Berg

********************************************

Beste mensen van WiFi 4 all,

Ik, als consument, ben het spoor bijster ! Ik weet niet meer wie ik moet geloven.

Ik heb destijds mijn handtekening gezet onder een machtiging met de naam IT's Logic. Middels deze machtiging kan IT's Logic geld van mijn rekening afhalen. Ik zet niet nog eens een handtekening zodat WiFi 4 all eveneens geld van mijn rekening kan afhalen. Ik doe vooralsnog helemaal NIETS !!

Lost u het eerst samen met IT's Logic op voordat u ons als consument benadert ( geldt ook voor IT's Logic ) Wij verwachten een professionele organisatie die ons breedband internet verschaft. Wij verwachten verder dat dit netjes wordt opgelost met zo min mogelijk overlast en beslommering.

Bedenkt u dat KPN per 1-1-2004 ADSL gaat aanbieden in dit postcode gebied. Het zou jammer zijn als u hierdoor klanten gaat verliezen...

mvg.,

B.J.M. van den Berg Elstarstraat 5, 6679 BS Oosterhout