Wijknieuws

De Lindenberg start in oktober met cursussen in Woonpark Oosterhout

Met ingang van 11 oktober kunnen bewoners van het Woonpark Oosterhout bij wijze van spreken om de hoek terecht als ze een cursus willen volgen in muziek, theater, dans of beeldende vormgeving. Onder naam De Lindenberg Oosterhout verzorgt De Lindenberg deze activiteiten voor alle leeftijden in het nieuwe Voorzieningenhart. Een overzicht van het cursusprogramma is te vinden op de website www.delindenberg.com. De brochure van De Lindenberg Oosterhout is ook op te vragen via 024 3273911.

Voor hen die eerst een voorproefje willen, organiseert De Lindenberg een Open Dag in het Voorzieningenhart op zaterdag 18 september van 12.00 tot circa 16.00 uur.

Bijzonder aan dit cursuspakket voor Woonpark Oosterhout, is dat het tot stand is gekomen na een enquête onder bewoners. Uit dit behoefteonderzoek kwam naar voren dat bewoners na sportvoorzieningen, kunstzinnige activiteiten het belangrijkst vonden. Er bleken duidelijke voorkeuren voor kunstvormen te zijn bij verschillende leeftijdsgroepen. Met deze gegevens is De Lindenberg aan de slag gegaan en heeft ze een cursuspakket op maat ontwikkeld. Met cursussen van gemiddeld 15 weken, zodat na die tijd op basis van de ervaringen de cursussen zo nodig weer aangepast kunnen worden aan de wensen. Het totale pakket bevat zo’n 18 cursussen.

(bron: De Lindenberg, 15-09-2004 )

---------------------------------

www.delindenberg.com

www.delindenberg.com / woonpark oosterhout