Wijknieuws

Bewegen op muziek in Oosterhout: MARWO Dance....

Van mevrouw Marian Wooning uit het dorp Oosterhout ontvingen we een bericht over de start van MARWO Dance:

"MARWO dance"

Wat is dit nu weer? MARWO-dance is een uitdaging voor kinderen, tieners, volwassenen, zowel meisjes als jongens en dames/heren om met bewegen op muziek bezig te zijn. Ik wil me even voorstellen. Mijn naam is Marian Wooning en sinds kort ben ik gediplomeerd aerobic en body-shape docente. Graag wil ik deze kennis en vooral het plezier van werken met muziek overdragen aan mensen die wel iets willen doen aan sport, dansen of aan hun conditie. Te denken valt aan body-shape oftewel de beroemde Buik-Billen-Benen (BBB) lessen, de nadruk bij deze lesvorm ligt meer op spierversterkende oefeningen en algehele conditieverbetering. Daarnaast zijn er de aerobic-lessen, hier ligt de nadruk wat meer op bewegen op muziek in een sneller tempo en dus wordt ons uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Vanaf begin 2003 wil ik ook streetdance/hiphop lessen gaan geven. Mijn bedoeling is deze lessen in het Dorpshuis in Oosterhout te gaan geven en wel in de volgende categorieλn: Kinderdans vanaf 8 jaar Aerobic/tienerdans vanaf 12 jaar Aerobic dance volwassenen Body shape volwassenen Begin 2003 vanaf 13 jaar streetdance/hiphop De exacte dagen en tijden worden nog bekend gemaakt.

Ik wil eerst inventariseren of er belangstelling is en door onderstaand strookje zo uitgebreid mogelijk in te vullen kan ik een indeling maken.

Voor eventuele vragen kunt u/ kun je me bereiken op telefoonnummer 0481-482159 hier in Oosterhout, het liefst tussen 18.00 en 20.00 uur. Groeten en tot dancens!!???

Marian Wooning

( De Kempenbongerd 13 )

_________________________________________________________________________

Naam: ………………………………………..

Tel.nr. ………………………………………..

Leeftijd ………………………………………..

Lestijd....................................................( zie tijden Kinderdans )

* De gewenste dag(en)/tijd(en)hier zelf invullen (zie voorbeeld kinderdans)

** Bij volwassenen is er ook een keuze voor de ochtend of middag!!!!

De proeflessen starten (uiteraard bij voldoende belangstelling) in de eerste week van november 2002!!!

( bron: mail Marian Wooning, 10-10-2002 )