Wijknieuws

Feestelijke opening van het voorzieningenhart op zaterdag 9 oktober 2004

Op zaterdag 9 oktober werd het voorzieningenhart feestelijk geopend door burgemeester Guusje Ter Horst. Na de opening was er tevens de gelegenheid voor alle bewoners en belangstellenden om het gebouw van binnen te bekijken.

De ceremonie begon omstreeks 11.30u. Master of Ceremony "Nijmeegse Annie" begon met haar act. In plat Nijmeegs nam ze korte interviews af met een aantal belangrijke personen uit de wijk en de gemeente waaronder: burgemeester Guusje ter Horst, Vincent Scholte van Basisschool De Oversteek, Marc van Nijnatten van de Wijkraad en een afgevaardigde van "De Lindenberg".

Met Guusje Ter Horst achterop reed "Nijmeegse Annie" op een roze brommer door een papieren scherm van een triomfboog waardoor de officiële opening een feit was. Na de opening ging iedereen naar binnen toe om het gebouw te bekijken. In de diverse ruimtes waren activiteiten van onder meer De Wijkraad, De Lindenberg, KION, OBS "De Oversteek" en vele andere groepen die gebruik gaan maken van het nieuwe voorzieningenhart. In het gebouw was er een gastvrije catering met hapjes en drankjes en was er muzikale omlijsting van een muzikaal duo en de harmonie "Con Amore" uit Oosterhout. Het was een frisse maar stralende dag.

Klik voor foto's: Opening voorzieningenhart

(redactie Wijknieuws)