Wijknieuws

Schilderwerk woningen Amstelland (De Boomgaard)

"Zoals vele bewoners van de Amstelland woningen intussen gezien hebben, is er bij veel woningen een probleem met het schilderwerk aan de onderkant van de dakgoten en de zijkanten van de dakkapellen. Deze is gaan bladderen. Ik heb zojuist contact gehad met de heer Huibers van BAM Wilma in Weert. Deze meldde mij dat dit de aandacht heeft van BAM en dat ze hier iets aan gaan doen. Dit is dus belangrijk als je er zelf wat aan wilt gaan (laten) doen!!!

Echter als je wilt dat BAM ook aan jouw woning wat gaat doen, meldt dan de zsm de problemen met het schilderwerk per brief op het onderstaande adres:

AM Wonen b.v. Midden-Oost
t.a.v. dhr. Huitink
Postbus 4015
6803 EA Arnhem
 

Let op: dit heeft dus alleen betrekking op de Amstelland woningen en dan nog alleen op de onderkant van de dakgoten en de zijkanten van de dakkapellen.

Achtergrond: hier is ander plaatmateriaal gebruikt door Tiemstra, maar het schilderwerk is niet aangepast op dit andere plaatmateriaal. Hierdoor hecht de verf niet goed. Je kunt dit eenvoudig controleren (als je erbij kunt tenminste) door met je nagel over het schilderwerk te schrappen. Als de verf niet goed gehecht is, krap je het eenvoudig los."

(bron: forumbericht van W. van Bruggen op www.woonpark-oosterhout.nl, 07-05-2004)