Wijknieuws

OPRUIMACTIE IN DE WIJK; u helpt toch ook mee !!!??

De wijkraad kan natuurlijk blijven schrijven over rommel, hondenpoep en overige ergernis, maar we kunnen er ook proberen iets aan de rommel te doen. Daarom organiseert de wijkraad op zaterdag 28 juni in samenwerking met de milieupolitie een opruimactie in de wijk. We starten om 10.00 uur en om uiterlijk 13.00 uur moet de wijk weer schoon zijn. Nog volop tijd dus om daarna te gaan winkelen. Natuurlijk zegt iedereen dat de rommel niet van hem of haar is, maar als we niets doen blijft het liggen en geeft het de wijk niet bepaald een fraai uiterlijk. Misschien helpt het als we de vervuilers laten zien hoe mooi het er uit kan zien zonder rommel. De gemeente stelt grijpers en handschoenen ter beschikking en de DAR zorgt voor een container waar het zwerfvuil verzameld kan worden. Uw eigen huisvuil wordt zeer zeker geweigerd. We zijn nog aan het bekijken of we ook nog iets met de hondenpoep kunnen doen door bijvoorbeeld een zuigmachine in te huren. Of het allemaal lukt hangt natuurlijk ook sterk van uw hulp af. Iedereen en alles is welkom, volwassenen, jongeren, kinderen en booteigenaren. Deze laatste om ook de ergste rotzooi uit het water te halen. Kunt u maar een uurtje helpen, geen probleem. Elke minuut is meegenomen.

U kunt zich aanmelden via inlevering van het strookje in de 'BEN er weer' van mei 2003 of door een e-mailtje te sturen aan wrwo@hotmail.com (geeft u hierbij dan naam, adres, telefoonnummer(s) en leeftijd van de deelnemers op). Bellen mag ook (ís avonds na 19.00 uur op 024-3483537).

Uiterlijk begin juni bepaalt de Wijkraad of de actie definitief doorgaat. Dit hangt af van het aantal vrijwilligers dat de handen uit de mouwen wil steken. U komt toch ook?

Verdere informatie over het doorgaan van de actie kunt u lezen op de website van de Wijkraad (www.hooneytunes.com/wrwo) of via de posters die in het winkelcentrum opgehangen zullen worden."

( bron: De Wijkraad Woonpark Oosterhout )