Wijknieuws

Nieuws uit weekblad "De Betuwe"

Van een oplettende wijkbewoner kregen we het volgende bericht:

Wellicht is het niet bekend, maar voor de Betuwe verschijnt wekelijks het gratis weekblad "De Betuwe". Deze krant is vergelijkbaar met "De Brug" voor Nijmegen, maar bevat al het lokale nieuws van de dorpen om ons heen. Echter heel vaak staat er ook nieuws in dat direct ons raakt (zoals werkzaamheden aan de Groenestraat en activiteiten van "De Groene Long", waar ik dit nog niet in "De Brug" heb kunnen ontdekken als we die weer eens krijgen.

Ik vind het eigenlijk schandalig dat het onmogelijk is om "De Betuwe" te krijgen. Alle omliggende plaatsen ('oud' Oosterhout, Valburg, Bemmel en ook Lent!!) krijgen hem wel. Lent krijgt zelfs zowel "De Betuwe" als "De Brug". Dat het onmogelijk is heb ik ondervonden toen ik telefonisch met de bladmanager sprak.

Ik zou iedereen willen oproepen om met "De Betuwe" te bellen 0481-378416 met het verzoek "De Betuwe" te mogen ontvangen. Overigens zou "De Betuwe" wekelijks bij Jan Linders te verkrijgen zijn, maar ik heb geen idee wanneer.

We kregen tevens uit "De Betuwe" van 30-10-2002, een tweetal artikelen over De Waalsprong en Woonpark Oosterhout. Met dank aan deze oplettende medebewoner.

( "De Betuwe": no.44, 30-10-2002 )