Wijknieuws

Sint Maarten evenement in De Klif, zaterdag 11 november

Zaterdag 11 NOVEMBER tussen 16.30 – 18.00 UUR 

Binnenkort is het weer zover. Zaterdag 11 november 2006
U bent allen om 16.30 uur uitgenodigd in het sfeervolle verlichte Klif, voor het inzingen en om naar een echt Sint Maartenverhaal te luisteren. Er is tevens een infomarkt van de Leonardusparochie waar u alle informatie kunt krijgen over het aanmelden voor het kinderkoor, dopen, communie, vormsel of andere activiteiten van de kerk. Ook zijn er kinderboeken te koop of ander boeiend leesmateriaal.


De kerk komt dus naar u toe, u kunt kennis maken met de gezichten van de werkgroepen. We laten u zien, wie de kerk is, en wat wij voor u kunnen betekenen. Daarna gaan de kinderen onder uw begeleiding met lampionnen de Sint Maarten optocht lopen, al zingend lopen we samen tussen 17.30u en 18.30u langs de deuren. De kinderen zingen aan de deur een liedje, waarna hun gezichtjes hoopvol op iets lekkers zullen wachten. Informatie voor de kinderen en hun begeleiders die meelopen. Het zou leuk zijn als alle kinderen die meedoen een lampion hebben. De kinderen en hun begeleiders verzamelen om  ongeveer 16.30 uur in de Klif. Laat de kinderen een plastic zakje meenemen om het bij elkaar gezongen lekkers in te doen. We lopen de volgende route: Vanaf de Klif gaan we rechtsaf de Fruitlaan in en dan langs de parkspeeltuin, hier steken we over en lopen dan via de Annabellastraat naar de huisartsenpraktijk.

De kinderen gaan onder uw begeleiding in kleine groepjes langs de deuren. Er wordt alleen aangebeld bij huizen waar het plaatje op de voordeur zit en eventueel een kaarsje brandt. Het zou fijn zijn als u dit met de kinderen vooraf bespreekt, dit voorkomt teleurstellingen en onduidelijkheden. Wij hopen op een grote opkomst en dat het Sint Maarten feest een succes zal worden.
Er zijn St.Maarten liedjes op CD die te koop zijn bij Monique Vos, Annabellastraat 6.
De kosten voor deze CD bedragen 2 euro. 

Tot de elfde van de elfde werkgroep St. Maarten

**De organisatie is niet aansprakelijk voor schade, letsel en/of vermissingen**
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SINT MAARTEN 2006

AANMELDINGSFORMULIER
Dit is de eerste keer dat Sint Maarten in woonpark Oosterhout gevierd gaat worden.
Wij zouden het op prijs stellen om het onderstaande ingevuld terug te ontvangen op Annabellastraat 6 of Annabellastraat 20, of de pastorie graag vóór 4 november. 
Mailen mag ook naar: mcmavos@planet.nl 

Wij ……………………………………….…….(naam) doe(n) mee met de 
Sint Maartenoptocht met …………. kinderen en ..................…..begeleiders 

Kleinkinderen/vriendjes/vriendinnetjes ook van harte welkom !!

(bron: Nieuwsbrief Samenwerkende Kerken, 02-11-2006 )