Wijknieuws

Galaconcert van "Con Amore" in oud en nieuw Oosterhout (20&21 mei)

een avondvoorstelling en een matinee in één weekend

Het orkest van muziekvereniging Con Amore uit Oosterhout speelt op zaterdagavond 20 mei om 20.30 uur in het Dorpshuis te Oosterhout, en op zondagmiddag 21 mei om 15.00 uur in de Klif in de Waalsprong.

Tijdens beide concerten zal het orkest aangevuld worden met gastmuzikanten uit de buurt. Con Amore wil hiermee alle muziekliefhebbers in de gelegenheid stellen om zelf te ervaren hoe geweldig het is om in een orkest te spelen.

Wie nog steeds denkt dat een harmonieorkest bestaat uit een stelletje oudbakken muzikanten met wat hoempapa-muziek, vergist zich. Het repertoire van Con Amore is gevarieerd en de muzikanten zijn gedreven, jong en veelzijdig.

Het programma van dit concert belooft weer een gevarieerde muzikale happening te worden. Gespeeld wordt bijvoorbeeld Ierse volksmuziek en orkestversies van popmuziek van onder andere The Hollies en Alan Parsons. Ook Mozart ontbreekt niet, want dit jaar is het immers Mozart-jaar. Bij een aantal nummers, onder andere Mr. Bojangles, wordt het orkest versterkt door jazz-zanger Arjan Noordermeer. Verder worden een aantal prachtige orkeststukken gespeeld.

Kortom een fantastisch concert, zo dicht bij huis, dat is een unieke kans voor een gezellig avondje of middagje uit. De entree met een gratis kopje koffie met petitfourtje voorafgaand aan het concert bedraagt slechts 10 euro.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Accountantskantoor Janssen & Vos, Dorpsstraat 42 te Oosterhout, en bij de balie van de Klif. Tevens verkoop aan de zaal, maar…VOL = VOL!

Op de foto staat het orkest van Muziekvereniging Con Amore afgebeeld, nog altijd onder inspirerende leiding van dirigent Ruud Böhmer, al meer dan 20 jaar de vaste dirigent. Het muzikale niveau dat Con Amore onder zijn leiding heeft bereikt is hoog.

Het Oosterhoutse Gala 2006 mag u niet missen!

(bron: Persbericht Con Amore, 01-05-2006 )