Wijknieuws

Fotowedstrijd "Buitengewoon Nijmegen" door Gemeente Nijmegen

De Gemeente Nijmegen organiseert een fotowedstrijd met als thema: "Buitengewoon Nijmegen". Het doel van deze wedstrijd is het in beeld brengen van de ontwikkelingen m.b.t. Woonpark Oosterhout. De foto's kunnen gaan over de relatie met de bestaande stad of directe omgeving, het bouwproces, architectuur, groen, speciale voorzieningen etc.. Het belangrijkste criterium is dat de foto's betrekking moeten hebben op Woonpark Oosterhout. Naast enkele foto's zijn complete foto-reportages ook toegestaan.

Alle (toekomstige) bewoners van Woonpark oosterhout kunnen meedoen. Uiterlijk 1 oktober 2000 moeten de foto's in het bezit zijn van Gemeentelijk Informatiecentrum Open Huis ( Postbus 9105, 6500 HG, Nijmegen ), onder vermelding van 'Fotowedstrijd Waalsprong'. De foto's mogen in kleur of zwart/wit en dienen van formaat 20x30 cm. of 30x40 cm. te zijn. Vermeld op de achterzijde van de foto wat het onderwerp van de foto is en vermeld uw naam, adres en telefoonnummer.

Alle inzendingen worden  van 1 december tot en met 30 december van dit jaar tentoongesteld in het informatiecentrum Open Huis. De makers van de winnende foto's worden beloond met een tuinbon.

(bron: brief van Directie Grondgebied, Gemeente Nijmegen, d.d. 22-08-2000, ref. G130/FS )