Met de naam "BBARTT" profileer ik, Bart van den Berg, me met trots en overtuiging als spreker met een spraakgebrek. Ik ben zelf een succesvoorbeeld van mijn eigen boodschap: "maak van je zwakte je kracht!"
 
Ik ontdekte hoe ik mijn stotteren en de wijze waarop ik hiermee om ga kon inzetten om me positief te onderscheiden. Gebaseerd op mijn eigen proces en ervaringen heb ik een stappenplan gemaakt over hoe je van je zwakte je kracht kan maken. Dit stappenplan met de naam "Azperaties" is bedoeld voor iedereen die voelt dat een zwakte of beperking hem/haar in de weg staat.
 
Ik presenteer mijn stappenplan "Azperaties" in een lezing / presentatie, bij diverse gelegenheden zoals: trainingen Persoonlijke Vaardigheden & Ontwikkeling, congressen en evenementen van patiëntenverenigingen, 'heidagen', inspiratieweekenden, etc...
Ik doe dit op een spontane, levendige en humoristische wijze. Gevoed door de inspiratie uit mijn eigen levenservaring; gevoed door de aspiratie om ook anderen verder op weg te kunnen helpen in hun leven en loopbaan.
 
 
     
    home...|...contact...|...colofon...|...sitemap BBARTT 2012...|...Fotografie: TB Fotografie & Advies (Paul ten Broeke)